Intervenție Neobișnuită la Spitalul Județean Botoșani: Pompierii Ajută la Scoaterea Inelelor de pe Degetul unui Adolescent

Intervenție Neobișnuită la Spitalul Județean Botoșani: Pompierii Ajută la Scoaterea Inelelor de pe Degetul unui Adolescent

Într-o situație neobișnuită, un adolescent din Botoșani a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor și, ulterior, al pompierilor pentru a-și scoate două inele care i-au rămas blocate pe deget. Incidentul, care a avut loc la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență "Mavromati", a necesitat o intervenție mai puțin obișnuită pentru echipajele de salvare.

Băiatul, în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital după ce a constatat că inelele pe care le purta nu mai pot fi scoase în mod normal, degetul său umflându-se considerabil. Medicii de la UPU au încercat inițial să rezolve problema, dar fără succes, motiv pentru care au solicitat sprijinul pompierilor.

Echipajul de pompieri a intervenit cu o freză manuală, reușind să taie inelele fără a răni degetul adolescentului. După această intervenție neobișnuită, tânărul a rămas sub observația medicilor pentru a se asigura că nu există alte complicații.

Acest caz subliniază importanța colaborării dintre diferitele servicii de urgență și adaptabilitatea pompierilor în situații neașteptate. Intervenția promptă și eficientă a salvatorilor a permis rezolvarea situației fără a compromite sănătatea adolescentului.

Pentru a evita astfel de incidente, este recomandat ca bijuteriile să fie purtate cu grijă, iar în cazul în care apar semne de umflare a membrelor, acestea să fie îndepărtate pentru a preveni accidente nedorite.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;