Intervenție cu Focuri de Armă în Constanța pentru Oprirea unui Șofer Fugar

Intervenție cu Focuri de Armă în Constanța pentru Oprirea unui Șofer Fugar

Un eveniment neobișnuit a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie, pe drumurile din Constanța, când un agent al Serviciului Rutier IPJ a fost nevoit să folosească arma pentru a opri un șofer care a încercat să scape de controlul poliției. Incidentul a început pe DC 47, între localitățile Izvoarele și Coslugea, când polițistul a observat un autoturism care a virat brusc pe un drum de pământ la vederea mașinii de poliție.

În ciuda semnalelor acustice și luminoase, șoferul a refuzat să oprească, determinând polițistul să înceapă o urmărire. După aproximativ 5 kilometri, șoferul a abandonat mașina și a fugit pe câmp, ignorând somațiile verbale ale agentului. Situația a escaladat când polițistul a fost forțat să tragă un foc de avertisment în plan vertical, moment în care fugarul a decis să se predea.

Șoferul, un bărbat de 33 de ani, s-a dovedit a fi fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, în autoturism au fost descoperite un motor de barcă și mai multe recipiente cu miros de benzină, a căror proveniență nu a fost justificată. Poliția a deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

Un aspect îngrijorător al incidentului a fost prezența unei femei și a unui minor în autoturism, un detaliu care a adăugat o notă de gravitate situației. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar poliția a reușit să controleze situația rapid și eficient.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;