Incidente violente între eleve la Hațeg: Consecințele întârzierii unui autobuz școlar

Incidente violente între eleve la Hațeg: Consecințele întârzierii unui autobuz școlar

Incidente alarmante au avut loc în orașul Hațeg, unde un conflict spontan între eleve a escaladat în acte de violență. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, două eleve, în vârstă de 16 și 17 ani, au atacat o colegă de 17 ani cu pumnii și picioarele pe strada Aurel Vlaicu. Conflictul nu s-a oprit aici și a continuat în incinta unei săli de clasă și ulterior pe strada Piața Unirii, implicând și sora mai mare a uneia dintre victime.

Se pare că motivul inițial al disputei a fost întârzierea unui microbuz școlar, fapt ce a dus la tensiuni între eleve. Intervenția unei surori în vârstă de 23 de ani a amplificat violența, aceasta agresând una dintre elevele implicate în atacul inițial.

Colegiul Național „I. C. Brătianu” din Hațeg, unde învață cele implicate în altercație, a fost subiectul unor verificări periodice de către poliție și jandarmerie, cu scopul de a menține ordinea și siguranța în zonă. Ultima verificare a avut loc pe 30 ianuarie, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Nonviolență în Școală.

În urma acestor evenimente, autoritățile au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte și participația fiecărei persoane implicate.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;