Incident în Gorj: Primar PSD acuzat că a lovit cu mașina un pieton în timpul unei acțiuni electorale

Incident în Gorj: Primar PSD acuzat că a lovit cu mașina un pieton în timpul unei acțiuni electorale

Un incident a avut loc în localitatea Băcești, județul Gorj, unde primarul PSD al comunei Stejari, Robert Ionuț Păiuși, este acuzat că a intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR, rănind o tânără care avea un copil în brațe. Incidentul a fost relatat de liderul AUR, George Simion, care a declarat că primarul a părăsit locul accidentului și s-a baricadat în birou.

Primarul Păiuși a negat acuzațiile, susținând că incidentul nu a fost grav și că a fost provocat de o altercație cu unul dintre susținătorii AUR. Poliția Gorj a confirmat producerea accidentului și a anunțat că primarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuși, un drug test ulterior a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul primarului, motiv pentru care acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului a fost deschis în acest caz.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;