Incident Fulgerător în Sydney: Patru Persoane Rănite în Grădina Botanică

Incident Fulgerător în Sydney: Patru Persoane Rănite în Grădina Botanică

Un eveniment neașteptat a avut loc la grădina botanică din Sydney, unde patru persoane au fost lovite de fulger în timpul unei furtuni neobișnuite. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 12:45 locale, când un fulger puternic a lovit un copac sub care se adăposteau victimele.

Adolescentul și cele trei persoane adulte, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au fost surprinse de forța naturii și au suferit arsuri necesitând îngrijiri medicale de urgență. Echipajele de salvare au intervenit prompt, transportându-i pe toți patru la spitalele din apropiere, Royal Prince Alfred și St Vincent's, unde se află în stare stabilă și sunt monitorizați pentru eventuale complicații cardiace.

Meteorologul Ben Domensino de la Weatherzone a raportat că în acea zi au fost detectate aproximativ 75.000 de descărcări electrice într-o rază de 100 km în jurul orașului Sydney, un fenomen care a pus în alertă serviciile de urgență și a avertizat populația cu privire la posibile furtuni puternice și ploi abundente.

Acest incident nefericit ne reamintește de importanța precauțiilor pe care trebuie să le luăm în timpul furtunilor și de pericolul pe care îl reprezintă adăpostirea sub copaci în astfel de condiții meteorologice. Întotdeauna este recomandat să căutăm un adăpost sigur și să evităm zonele deschise în timpul furtunilor electrice.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;