Incident Bizar în Turcia: Femeie Fugită din Spital pentru a Evita Plata unei Operații Estetice

Incident Bizar în Turcia: Femeie Fugită din Spital pentru a Evita Plata unei Operații Estetice

Un caz neobișnuit a avut loc într-un spital privat din centrul Istanbulului, Turcia, unde o femeie de naționalitate străină a încercat să scape de plata unei operații estetice fugind din instituția medicală, imediat după procedură. Incidentul, care pare desprins dintr-un scenariu de film, a fost relatat de rețeaua turcă NTV și a stârnit reacții ample în rândul opiniei publice.

Potrivit surselor citate, femeia a suferit o intervenție estetică la față în cartierul Fulya, fiind conștientă de costurile estimate ale operației. Cu toate acestea, la scurt timp după ce și-a revenit din anestezia generală și încă sub influența medicamentelor, a decis să părăsească spitalul. Îmbrăcată în halatul chirurgical și cu tubul de dren în continuare atașat, a ieșit pe străzi, declanșând o urmărire neașteptată.

Personalul medical, alertat de dispariția pacientei, a reușit să o ajungă din urmă și, în urma unei altercații surprinse de camerele telefoanelor mobile ale trecătorilor, femeia a fost readusă la spital.

Turcia este recunoscută la nivel internațional ca o destinație de top pentru turismul medical, în special pentru operațiile estetice, cu venituri impresionante de 2,2 miliarde de dolari în 2022 și o estimare de aproape 3 miliarde de dolari pentru 2023. Majoritatea spitalelor private din Istanbul dispun de secții specializate în chirurgia estetică, atrăgând pacienți din întreaga lume.

Acest incident izolat subliniază atât popularitatea în creștere a procedurilor estetice, cât și lungimile la care unii pacienți sunt dispuși să meargă pentru a evita costurile asociate, punând în lumină provocările etice și financiare cu care se confruntă industria turismului medical.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;