Incendiu puternic la un centru comercial din București

Incendiu puternic la un centru comercial din București

Un incendiu de proporții a izbucnit luni după-amiază într-o clădire din București, pe strada Câmpul Mare, care găzduiește un magazin, o sală de fitness și o sală de evenimente. Incendiul s-a manifestat la o construcție cu subsol, parter și două etaje.

Douăsprezece autospeciale și trei autoscări ale Serviciului de Urgență București-Ilfov au fost mobilizate pentru a stinge flăcările, echipele de pompieri intervenind pentru decopertarea elementelor de fațadă și acoperiș. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, nu s-au raportat victime, salvatorii efectuând verificări în interiorul clădirii pentru a se asigura că nu sunt persoane blocate sau rănite. În momentul transmisiei acestei știri, incendiul a fost localizat și se lucra intens pentru lichidarea acestuia.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele care au dus la izbucnirea incendiului și vor oferi detalii suplimentare pe măsură ce devin disponibile.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;