Incendiu Devastator la Judecătoria Cornetu: Eforturi Titanești ale Pompierilor pentru Salvarea Clădirii și Documentelor

Incendiu Devastator la Judecătoria Cornetu: Eforturi Titanești ale Pompierilor pentru Salvarea Clădirii și Documentelor

În zorii zilei de luni, Judecătoria Cornetu din județul Ilfov a fost scena unui incendiu puternic care a cuprins mansarda clădirii, amenințând atât structura cât și documentele importante aflate în interior. Pompierii ISU București-Ilfov au fost chemați să intervină în forță pentru a stinge flăcările care se întindeau pe o suprafață impresionantă de aproximativ 1500 de metri pătrați.

Eforturile de stingere a incendiului au fost masive, implicând nu mai puțin de 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Lupta cu flăcările a durat peste cinci ore, timp în care pompierii au lucrat neîncetat pentru a localiza și lichida focul care amenința să distrugă întreaga clădire și dosarele proceselor judecate acolo.

Din fericire, datorită profesionalismului și rapidității intervenției, nu s-au înregistrat victime. Incendiul a fost localizat în jurul orei 05:00, iar operațiunile de decopertare și lichidare au continuat până la îndepărtarea completă a pericolului. După stingerea incendiului, va urma o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale acestui eveniment nefericit.

Incendiul de la Judecătoria Cornetu reprezintă un semnal de alarmă cu privire la importanța măsurilor de prevenire și securitate împotriva incendiilor în clădirile publice, în special în cele care găzduiesc documente esențiale pentru administrația locală și justiție.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;