Incendiu Devastator pe Plaja Corbu: O Terasă Redusă la Cenușă

Incendiu Devastator pe Plaja Corbu: O Terasă Redusă la Cenușă

În zorii zilei de sâmbătă, locuitorii și turiștii din apropierea plajei Corbu au fost martorii unui eveniment nefericit. Un incendiu a izbucnit la o terasă situată lângă campingul de rulote, distrugând complet structura pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați.

Aproximativ la ora 04:00, flăcările au cuprins terasa, provocând panică și teamă în rândul celor prezenți. Pompierii militari au intervenit de urgență și, cu profesionalism, au reușit să localizeze și să controleze incendiul, prevenind astfel propagarea acestuia. În timpul intervenției, salvatorii au extras două butelii din interiorul terasei, evitând astfel un posibil dezastru.

Două persoane, în vârstă de 45, respectiv 72 de ani, au suferit atacuri de panică în urma evenimentului. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul ambulanței, însă au refuzat transportul la spital. Situația a fost gestionată cu eficiență, iar acum anchetatorii încearcă să determine cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Pentru actualizări și informații suplimentare, vă invităm să urmăriți dezvoltarea evenimentelor pe canalele noastre de știri și pe Google News.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;