Evacuare de Urgență la Restaurantul Conti din Pitești În Urmă unui Incendiu Devastator

Evacuare de Urgență la Restaurantul Conti din Pitești În Urmă unui Incendiu Devastator

Un incendiu de proporții a avut loc duminică seara la un cunoscut restaurant din Pitești, determinând evacuarea rapidă a zecilor de persoane aflate în interior. Conform declarațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, flăcările au cuprins acoperișul și terasa clădirii, extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Incidentul a avut loc la restaurantul Conti, situat pe strada Teilor, și a stârnit rapid mobilizarea echipelor de intervenție. "Pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu au intervenit cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat", au informat reprezentanții ISU Argeș.

Din fericire, nu au fost raportate victime, dar aproximativ 50 de persoane, majoritatea clienți și opt angajați, au fost evacuate în siguranță din clădire. Autoritățile au blocat temporar circulația în zonă pentru a facilita operațiunile de salvare și stingere a incendiului.

Cauza probabilă a incendiului este considerată a fi de natură electrică, mai exact "efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate", conform sursei ISU Argeș.

Eforturile depuse de pompieri au fost eficiente, reușind să limiteze răspândirea focului și să prevină extinderea acestuia la clădirile învecinate. Intervenția promptă a serviciilor de urgență a contribuit la evitarea unui dezastru și la protejarea vieților oamenilor.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;