Avarie majoră la rețeaua de termoficare în București: Sute de blocuri fără apă caldă și căldură

Avarie majoră la rețeaua de termoficare în București: Sute de blocuri fără apă caldă și căldură

Locuitorii din Sectorul 2 al Capitalei se confruntă cu o situație dificilă în urma unei avarii majore la rețeaua de termoficare. Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a raportat că o conductă veche de aproape 50 de ani a cedat în zona Piața Iancului, afectând furnizarea apei calde și a căldurii pentru sute de blocuri.

Intervențiile de urgență au fost demarate imediat, echipele de tehnicie începând manevrele de închidere și golire a conductei, urmând să efectueze sudurile necesare pentru repararea avariei. În ciuda eforturilor, aproximativ 313 blocuri din zonele Șoseaua Mihai Bravu, Piața Obor și Șoseaua Iancului vor rămâne fără serviciile esențiale până joi, 25 ianuarie, ora 23.00. În plus, alte 57 de blocuri de pe Șoseaua Mihai Bravu vor avea de așteptat până sâmbătă, 27 ianuarie, pentru reluarea furnizării.

Punctele termice care alimentează cartierul Colentina și zonele adiacente de pe Șoselele Iancului și Mihai Bravu vor funcționa la capacitate redusă până la finalizarea lucrărilor. CMTEB își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură cetățenii că echipele de intervenție lucrează neîntrerupt pentru a soluționa problema cât mai rapid posibil.

Pentru informații actualizate, clienții sunt îndemnați să contacteze dispeceratul CMTEB la numerele de telefon 031.9442 sau 0800.820.002, sau să folosească aplicația Termoalert. Compania promite că, pe măsură ce reparațiile vor fi finalizate, serviciile vor fi restabilite mai devreme decât termenul estimat inițial.

Reamintim locuitorilor afectați să urmărească actualizările oficiale și să ia măsurile necesare pentru a gestiona această perioadă fără apă caldă și căldură.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;