Ancheta LAPD privind moartea actorului Matthew Perry continuă

Ancheta LAPD privind moartea actorului Matthew Perry continuă

Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD) a confirmat că investigația privind moartea actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din serialul "Friends", nu a fost închisă și este în curs de desfășurare. Perry a fost găsit decedat pe 28 octombrie 2023, în jacuzzi-ul locuinței sale din Los Angeles, la vârsta de 54 de ani.

Rezultatele autopsiei, realizate de Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles, au indicat că moartea actorului a fost cauzată de "efectele acute ale ketaminei". În plus, au fost identificate și alte contribuții la deces, printre care înecul, boala cardiacă și efectele buprenorfinei, un medicament utilizat în tratamentul dependenței de opioide.

Ancheta este condusă de LAPD cu sprijinul Administrației pentru Combaterea Drogurilor (DEA) și al Serviciului de Inspecție Poștală al Statelor Unite (USPIS). Un aspect cheie al investigației este modul în care Perry a obținut ketamina, având în vedere că actorul urma terapie cu ketamină pentru depresie, dar ultima ședință de tratament a avut loc cu aproximativ o săptămână și jumătate înainte de moartea sa.

Matthew Perry a fost deschis în legătură cu lupta sa îndelungată împotriva dependenței de analgezice și alcool, dezvăluind în memoriile sale că a urmat 65 de ședințe de dezintoxicare. Moartea sa a generat un val de tristețe în rândul fanilor și colegilor din industria de divertisment.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;