Amendă de 495 de lei pentru o femeie din Bacău care a ignorat semnalele polițistului la trecerea de pietoni

Amendă de 495 de lei pentru o femeie din Bacău care a ignorat semnalele polițistului la trecerea de pietoni

Un incident neobișnuit s-a petrecut pe strada Spiru Haret din municipiul Bacău, unde o femeie de 43 de ani a fost amendată cu suma de 495 de lei după ce a ignorat indicațiile unui polițist rutier. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere și a devenit rapid subiect de discuție.

În imagini se observă cum agentul dirija circulația în intersecție, alternând permisiunea de trecere între pietoni și vehicule. În timp ce autovehiculele aveau prioritate, femeia a decis să traverseze, sfidând semnalele polițistului care încerca să o oprească. În ciuda avertismentelor, ea a continuat să meargă, determinându-l pe agent să o urmărească și să o sancționeze pentru comportamentul său.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a explicat că amenda aplicată a fost justificată de faptul că femeia nu doar că a încălcat regulile de circulație, punându-și în pericol propria siguranță și pe cea a celorlalți participanți la trafic, dar a avut și un comportament sfidător față de polițist.

Acest incident servește drept un memento important pentru toți pietonii să respecte semnalele agenților de circulație și să nu subestimeze importanța regulilor de siguranță rutieră. Prin respectarea acestor indicații, se pot evita accidentele nedorite și se poate asigura o circulație fluidă pentru toți participanții la trafic.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;