Adrian Mutu își încheie perioada la CFR Cluj după eliminarea umilitoare din Cupa României

Adrian Mutu își încheie perioada la CFR Cluj după eliminarea umilitoare din Cupa României

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, și-a anunțat demisia în urma unui rezultat dezamăgitor în sferturile Cupei României, unde formația sa a fost învinsă cu un scor categoric de 4-0 de echipa de liga secundă, Corvinul Hunedoara.

Într-o conferință de presă post-meci, un Mutu vizibil afectat a declarat: „Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club.” Antrenorul a punctat că echipa nu a arătat respect față de culorile clubului și față de indicațiile sale, ceea ce l-a determinat să se gândească serios la demisia sa, pe care a confirmat-o ulterior.

Evenimentul a avut loc marți seara, iar CFR Cluj a fost surprinsă de prestația echipei Corvinul Hunedoara, care a jucat în fața unui stadion plin. Meciul a fost marcat de un incident în minutul 11, când mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis a fost eliminat pentru un gest necorespunzător, lăsându-și echipa în inferioritate numerică.

Mutu, care a preluat conducerea tehnică a echipei în ianuarie, a condus CFR Cluj în 11 partide, cu un bilanț de cinci victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. Sub conducerea sa, CFR Cluj ocupă locul al treilea în clasamentul SuperLigii, la egalitate de puncte cu Rapid, următorul lor adversar în play-off.

Reacția lui Mutu după înfrângerea usturătoare a fost una de dezamăgire profundă, reflectând sentimentul de responsabilitate pe care îl simte față de performanța echipei. Demisia sa marchează un moment semnificativ în fotbalul românesc și pune capăt unei perioade scurte, dar intense, la CFR Cluj.

În ceea ce privește Cupa României, competiția continuă cu alte meciuri interesante, iar finala va avea loc pe stadionul Municipal din Sibiu, pe 15 mai 2024.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;