Adrian Câciu: Susținătorii lui Nicușor Dan se înșală - Primăria Capitalei, ținta coaliției PSD-PNL

Adrian Câciu: Susținătorii lui Nicușor Dan se înșală - Primăria Capitalei, ținta coaliției PSD-PNL

Adrian Câciu, Ministrul Fondurilor Europene, a lansat un avertisment clar către susținătorii actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan, într-un interviu recent acordat B1tv. Câciu a subliniat că aceștia „își fac iluzii” dacă cred că Dan va obține un nou mandat, având în vedere că primarul Sectorului 3 va candida din partea Alianței PSD-PNL.

Conform declarațiilor lui Câciu, Bucureștenii nu îl vor realege pe Nicușor Dan, făcând referire la alegerile din 2020 și la suportul pe care l-a avut Dan în Sectorul 3. Ministrul a adăugat că performanța în gestionarea problemelor Capitalei de către actualul primar este un alt motiv pentru care bucureștenii ar căuta o schimbare.

Câciu a menționat că numele candidatului care va intra în cursă împotriva lui Nicușor Dan va fi anunțat în curând și că acesta va fi o persoană cunoscută, cu notorietate și credibilitate. Obiectivul declarat este ca Primăria Capitalei să fie câștigată de coaliția PSD-PNL, iar decizia privind candidatul comun va fi luată în urma unei reuniuni ce va avea loc la finalul săptămânii sau săptămâna viitoare.

Această declarație vine în contextul în care liderii coaliției au decis să aibă candidați comuni la toate primăriile de sector din Capitală, marcând o strategie unitară în perspectiva viitoarelor alegeri locale.

În concluzie, tabloul politic pentru Primăria Capitalei se conturează cu noi strategii și alianțe, iar Adrian Câciu pare să fie încrezător că schimbarea este iminentă. Rămâne de văzut cum va evolua situația și care va fi reacția electoratului la aceste noi dezvoltări.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;