Adrian Mutu, Noul Strateg al CFR Cluj: Ambiții Mari și Promisiuni pentru Suporteri

Adrian Mutu, Noul Strateg al CFR Cluj: Ambiții Mari și Promisiuni pentru Suporteri

Adrian Mutu, cunoscutul fost internațional român, a fost prezentat oficial ca noul antrenor al echipei CFR Cluj, marcând astfel un nou început în cariera sa de tehnician. După despărțirea de Andrea Mandorlini în urma rezultatelor nesatisfăcătoare, CFR Cluj a ales să mizeze pe experiența și determinarea lui Mutu pentru a redobândi supremația în Superliga României.

Într-un interviu acordat canalului de YouTube al clubului, Mutu și-a exprimat entuziasmul și obiectivele ambițioase: "Am început un nou capitol. O nouă poveste în care determinarea şi devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate atât ca jucător, cât şi ca tehnician, în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru şi onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia va deveni acasă."

Antrenorul de 45 de ani a subliniat că obiectivul său principal este câștigarea titlului și performanța în cupele europene, promițând fanilor dedicare totală: "Fanilor le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul."

Finanțatorul echipei, Neluțu Varga, a explicat că alegerea lui Mutu nu a fost influențată doar de relația de prietenie dintre cei doi, ci și de profilul profesional al acestuia: "Este matur, are experiență. Aici este un club greu, care trebuie gestionat de un bărbat adevărat și eu cred că el poate să facă asta."

Mutu, care a antrenat ultima oară formația azeră Neftci Baku, are acum sarcina de a redresa situația echipei clujene, care se află în urmărirea liderului FCSB în clasamentul Superligii. Debutul său pe banca tehnică a CFR-ului este programat în partida cu FC Voluntari.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;