Adolescentă de 15 ani accidentată pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție în Constanța

Adolescentă de 15 ani accidentată pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție în Constanța

Un incident grav a avut loc pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, unde o adolescentă de 15 ani a fost lovită de o mașină de poliție în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Autospeciala, aparținând Serviciului Criminalistic, se afla în misiune, îndreptându-se către Portul Constanța pentru a efectua o cercetare.

Martorii evenimentului au relatat că fata a fost acroșată de mașina de poliție în condiții de traversare regulamentară, iar în urma impactului, victima a fost rănită. Un echipaj SMURD a intervenit prompt la fața locului, preluând adolescenta conștientă și transportând-o la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au confirmat incidentul și au anunțat că se efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Acesta nu este primul caz de acest gen din zonă, amintind de un alt accident provocat de o autospecială în noaptea de Revelion, când un pieton a fost lovit în condiții de vizibilitate redusă.

Comunitatea din Constanța este îngrijorată de aceste evenimente și așteaptă clarificări din partea autorităților, precum și măsuri pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;