Accident rutier în Brașov: Două autobuze implicate și șase persoane rănite

Accident rutier în Brașov: Două autobuze implicate și șase persoane rănite

Un accident nefericit a avut loc în dimineața zilei de marți în municipiul Brașov, pe șoseaua Cristianului, unde două autobuze au fost implicate într-o coliziune ce a dus la rănirea a șase persoane. Incidentul a mobilizat rapid serviciile de urgență, cu trei echipaje SMURD și trei ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) ajungând la fața locului pentru a oferi asistență medicală.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, într-unul dintre autobuze se aflau aproximativ 40 de pasageri, în timp ce în celălalt era doar șoferul. Toate cele șase victime, care au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații suplimentare, erau conștiente și prezentau doar traumatisme minore.

Pe lângă cele șase persoane rănite, alte șase au refuzat transportul la spital, deși acuzau dureri în diferite zone ale corpului. La locul accidentului au intervenit și un echipaj de descarcerare, două echipaje cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru transportul victimelor multiple, demonstrând eficiența și rapiditatea cu care autoritățile au gestionat situația de urgență.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele care au dus la producerea acestui regretabil eveniment și recomandă prudență în trafic pentru a evita astfel de incidente în viitor.

Încheiem transmisiunea cu un apel către cititorii noștri de a urmări pagina noastră pe Google News pentru a fi la curent cu ultimele informații și actualizări privind acest caz.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;