Ministrul israelian Itamar Ben-Gvir Rănit în Accident Rutier După Incidentul cu Înjunghiere din Ramla

Ministrul israelian Itamar Ben-Gvir Rănit în Accident Rutier După Incidentul cu Înjunghiere din Ramla

Ministrul israelian al securității naționale, Itamar Ben-Gvir, a fost implicat într-un accident rutier în apropierea orașului Ramla, situat lângă Tel Aviv. Incidentul, care a fost surprins într-o înregistrare video și a devenit viral pe rețelele de socializare, a avut loc în contextul unui atac cu armă albă petrecut mai devreme în aceeași zonă.

Conform informațiilor furnizate de poliția israeliană, accidentul a implicat două vehicule și a rezultat în rănirea ușoară a trei persoane, inclusiv a ministrului Ben-Gvir. Imaginile difuzate arată momentul în care mașina neagră a ministrului se răstoarne, după o coliziune cu un alt autovehicul.

Evenimentul rutier a survenit după ce un tânăr de 21 de ani, suspectat a fi instabil mental, a înjunghiat o femeie de 18 ani în Ramla. Victima atacului a fost transportată la spital în stare gravă, iar agresorul a fost "neutralizat" de un civil care l-a împușcat în încercarea de a fugi de la locul faptei.

Ministrul Ben-Gvir, cunoscut pentru declarațiile sale controversate și stilul său agresiv de conducere, a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliția a deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Acest incident subliniază riscurile la care sunt expuși oficialii guvernamentali și cetățenii obișnuiți în zonele urbane, precum și importanța respectării regulilor de circulație și a măsurilor de siguranță.

Urmărește-ne pentru mai multe informații și actualizări despre starea de sănătate a ministrului și a celorlalte victime implicate în accidentul de la Ramla.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;