Spectaculos și periculos: Accident rutier în Ploieşti cu final în vitrina unei patiserii

Spectaculos și periculos: Accident rutier în Ploieşti cu final în vitrina unei patiserii

Un eveniment rutier neobișnuit a tulburat liniștea serii de luni în Ploiești, când două autoturisme s-au ciocnit violent, unul dintre ele fiind proiectat direct într-o patiserie. Incidentul, ce pare desprins din scenariile de film, a avut loc în jurul orei 19:45, în cartierul Mihai Bravu, și s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele informații oferite de Poliția Județeană Prahova, un bărbat în vârstă de 57 de ani, la volanul mașinii sale, nu a reușit să evite coliziunea cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât mașina tânărului a fost catapultată în fațada unei patiserii, după care a lovit un alt vehicul parcat.

Victimele, șoferul de 27 de ani și o pasageră de 30 de ani din mașina sa, au fost nevoite să primească îngrijiri medicale de urgență la spital. Din fericire, testele cu etilotestul efectuate asupra ambilor șoferi au indicat că niciunul nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, iar un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost întocmit.

Acest incident nefericit ne reamintește de importanța prudenței la volan și a respectării regulilor de circulație pentru a evita astfel de evenimente tragice. Urmăriți-ne pentru update-uri pe această poveste și alte știri locale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;