"Winnie the Pooh: Sânge și miere" și "Expend4bles" domină Zmeura de Aur 2023

"Winnie the Pooh: Sânge și miere" și "Expend4bles" domină Zmeura de Aur 2023

În ajunul decernării premiilor Oscar, lumea cinematografică a fost martora unei alte ceremonii, mult mai puțin râvnite de creatorii de filme: Zmeura de Aur, sau "Razzies". Aceste premii, considerate de mulți "vărul urât al Oscarurilor", își propun să evidențieze cele mai slabe performanțe și producții de la Hollywood în anul precedent.

Anul 2023 a avut un "câștigător" neașteptat: "Winnie the Pooh: Sânge și miere", o reinterpretare horror a clasicei povești pentru copii. Filmul a primit recenzii nefavorabile din partea criticilor, cu un rating de doar 3% pe Rotten Tomatoes, și a fost "recompensat" cu Zmeura de Aur pentru cea mai proastă imagine, regie, scenariu, cuplu de pe ecran și remake/rip-off/sequel.

Pe de altă parte, "Expend4bles", cel de-al patrulea film al seriei cu Sylvester Stallone, nu a fost departe în urmă, adjudecându-și două premii "Razzie", inclusiv pentru rolul secundar al lui Stallone. Megan Fox a fost, de asemenea, dublu "onorată" pentru rolurile sale din "Johnny & Clyde" și "Expend4bles".

În ciuda recenziilor negative și a premiilor nedorite, regizorul Rhys Frake-Waterfield pare să nu fie descurajat, anunțând continuarea filmului "Winnie the Pooh: Sânge și miere" și alte proiecte horror bazate pe personaje clasice pentru copii.

Lista completă a câștigătorilor Zmeura de Aur 2023 include: - Cea mai proastă imagine: Winnie the Pooh: Blood and Honey

- Cel mai prost actor: Jon Voight, Mercy - Cea mai proasta actriță: Megan Fox, Johnny & Clyde

- Actriță în rol secundar: Megan Fox, Expend4bles - Actor în rol secundar: Sylvester Stallone, Expend4bles

- Cel mai prost cuplu de pe ecran: Pooh & Piglet, Winnie the Pooh: Blood and Honey - Cel mai prost remake, rip-off sau continuare: Winnie the Pooh: Blood and Honey

- Cel mai prost regizor: Rhys Frake-Waterfield, Winnie the Pooh: Blood and Honey - Cel mai prost scenariu: Winnie the Pooh: Blood and Honey

- Premiul Redeemer: Fran Drescher

Într-o industrie care celebrează excelența, Zmeura de Aur reamintește publicului și creatorilor că eșecul poate fi, de asemenea, memorabil, chiar dacă într-un mod mai puțin onorabil.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;