Warner Bros. anunță lansarea unui nou film „Stăpânul Inelelor” pentru 2026

Warner Bros. anunță lansarea unui nou film „Stăpânul Inelelor” pentru 2026

Warner Bros. a confirmat că fanii francizei „Stăpânul Inelelor” (Lord of the Rings) vor avea parte de un nou film, intitulat provizoriu „The Lord of The Rings: The Hunt for Gollum”, cu lansarea prevăzută pentru anul 2026. Anunțul a fost făcut de CEO-ul Warner Bros. Discovery, David Zaslav, care a precizat că filmul este în stadiile incipiente de dezvoltare, iar scenariul este în curs de scriere.

Andy Serkis, cunoscut pentru interpretarea personajului Gollum, va reveni în acest rol și va deține de asemenea funcția de regizor, alături de rolul de producător executiv. Peter Jackson, regizorul trilogiilor originale „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul”, va contribui ca producător, alături de colaboratorii săi de lungă durată, Fran Walsh și Philippa Boyens, care vor scrie scenariul noului film.

Filmările vor avea loc parțial în Noua Zeelandă, locație emblematică pentru trilogia anterioară, care a adunat la box office-ul mondial aproape 3 miliarde de dolari și a câștigat 17 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film. Noul film va explora povești din universul lui Tolkien care nu au fost încă dezvăluite publicului.

De asemenea, pe 13 decembrie, fanii vor putea viziona un film de animație, „The War of the Rohirrim”, care îmbină universul lui Tolkien cu animația japoneză, extinzând astfel universul narativ al Pământului de Mijloc.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;