Klaus Iohannis, pasionat de golf, surprins în timpul liber la Pianu de Jos

Klaus Iohannis, pasionat de golf, surprins în timpul liber la Pianu de Jos

Președintele României, Klaus Iohannis, și-a făcut timp să se relaxeze pe terenul de golf „Paul Tomiță” din Pianu de Jos, Alba, activitate care pare să fie una dintre preferatele sale. Conform relatărilor presei locale, cum ar fi Ziarul Unirea și confirmate de surse G4Media.ro, șeful statului a fost fotografiat pe terenul de golf în compania soției sale, Carmen Iohannis, pe data de 29 martie.

Este cunoscut faptul că președintele Iohannis este un împătimit al golfului, un sport pe care l-a descris ca fiind accesibil tuturor vârstelor și care încurajează petrecerea timpului în natură și mișcarea. În timpul vizitelor sale la clubul de golf, Iohannis nu a ezitat să împărtășească această pasiune și să îndemne românii să practice golf-ul.

Terenul de golf de la Pianu de Jos este administrat de Werner Keul, un om de afaceri din Sibiu și apropiat al președintelui. În trecut, Iohannis a fost văzut și pe alte terenuri de golf din țară, demonstrându-și astfel interesul constant pentru acest sport.

Deși președintele are un program încărcat, el își găsește timp pentru a se relaxa și a practica activități care îi plac. Aceste momente de respiro sunt importante pentru menținerea echilibrului între viața profesională și cea personală, iar golf-ul pare să fie o escapadă perfectă pentru președinte.

În contextul actual, când sporturile în aer liber sunt recomandate pentru a menține sănătatea fizică și mentală, exemplul lui Klaus Iohannis poate motiva și alte persoane să descopere plăcerea de a practica golf-ul.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;