Tragedie în Baltimore: Podul Francis Scott Key S-a Prăbușit După Coliziunea Cu Un Vas Cargo

Tragedie în Baltimore: Podul Francis Scott Key S-a Prăbușit După Coliziunea Cu Un Vas Cargo

Într-un incident tragic care a zguduit orașul Baltimore, Maryland, podul Francis Scott Key, cunoscut și sub numele de Key Bridge, s-a prăbușit după ce un vas cargo s-a izbit de structura sa impunătoare. Potrivit rapoartelor de presă locală și internațională, inclusiv BBC, AFP și Reuters, incidentul a avut loc marți, când vasul sub pavilion Singapore a lovit unul dintre pilonii podului, provocând prăbușirea unei secțiuni considerabile din acesta.

Departamentul de Pompieri din Baltimore și Autoritatea de Transport din Maryland au confirmat că mai multe vehicule și persoane au căzut în râul Patapsco în urma coliziunii. Scafandrii și echipele de salvare au fost mobilizate în căutarea a cel puțin șapte persoane presupuse a fi în apă, iar autoritățile continuă să evalueze amploarea pagubelor și să investigheze cauzele exacte ale accidentului.

Imaginile dramatice publicate pe rețelele sociale arată momentul în care podul, inaugurat în 1977 și cu o lungime de peste 2 km, se prăbușește, stârnind îngrijorare și consternare în rândul cetățenilor. Podul, care a fost imediat închis circulației în ambele sensuri, este o arteră vitală de transport și legătură între diverse zone ale orașului.

Autoritățile locale au emis un comunicat prin care solicită evitarea zonei afectate și asigură publicul că se fac toate eforturile pentru a gestiona consecințele acestui eveniment nefericit. În același timp, poliția orașului Baltimore a început o investigație pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la acest incident.

Pe măsură ce informațiile continuă să fie actualizate, comunitatea din Baltimore și întreaga națiune își îndreaptă gândurile și rugăciunile către victimele acestui accident devastator.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;