Tragedie în Africa de Sud: Prăbușirea unui mall în construcție lasă în urmă un mort și zeci de răniți

Tragedie în Africa de Sud: Prăbușirea unui mall în construcție lasă în urmă un mort și zeci de răniți

Tragicul incident din Africa de Sud, unde un mall aflat în construcție s-a prăbușit, a stârnit reacții de îngrijorare și solidaritate la nivel internațional. Clădirea cu cinci etaje, inclusiv o parcare subterană, s-a surpat luni după-amiaza, lăsând în urma sa un mort și cel puțin 22 de persoane grav rănite, potrivit celor mai recente rapoarte.

Echipele de salvare, printre care se numără și membri ai ONG-ului Gift of the Givers, au fost mobilizate rapid la fața locului pentru a căuta supraviețuitori. Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ONG-ului, Mario Ferreira, salvatorii au reușit să stabilească comunicarea cu unele dintre victimele prinse sub dărâmături.

Operațiunile de salvare sunt în plină desfășurare și se desfășoară pe parcursul nopții, în încercarea de a găsi și a salva cât mai mulți muncitori. Până în prezent, 22 de muncitori au fost transportați la spital, dar situația celorlalți rămâne incertă. Cauza prăbușirii nu a fost încă identificată, iar autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor investigației.

Fotografii de la fața locului arată un șantier devastat, unde eforturile de salvare sunt îngreunate de cantitatea mare de moloz. Comunitatea locală și internațională așteaptă cu sufletul la gură vești despre soarta muncitorilor și speră la un deznodământ cât mai puțin tragic.

Pentru actualizări în timp real și mai multe informații, urmăriți-ne pe Google News și pe rețelele de socializare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;