Sebastian Burduja Propune o Nouă Viziune în Campania pentru Primăria Capitalei

Sebastian Burduja Propune o Nouă Viziune în Campania pentru Primăria Capitalei

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Primăria Capitalei, își propune să aducă un suflu nou în politica bucureșteană, pledând pentru o campanie electorală axată pe respect, viitor și soluții concrete pentru cetățeni. În urma retragerii lui Cătălin Cîrstoiu, Coaliția a decis să meargă pe candidaturi separate, cu Burduja reprezentând PNL și Gabriela Firea pe partea PSD.

Ministrul Energiei, Burduja, a subliniat importanța concentrării pe viitor și a evitării atacurilor personale între candidați. "Orice zi, orice secundă pe care o pierdem în aceste cancanuri – ce a fost, cine a fost – este o zi pierdută pentru bucureșteni", a afirmat Burduja, punând accentul pe prezentarea unei alternative și a unui model liberal de guvernare.

El și-a exprimat dorința de a vedea o campanie fără atacuri, care să se concentreze pe soluții, programe și investiții pentru a transforma Bucureștiul într-o adevărată capitală europeană. "Asta este miza", a adăugat Burduja, sugerând că Bucureștiul ar putea deveni un exemplu de campanie pozitivă și constructivă.

Decizia de a merge pe candidaturi separate a venit după discuții îndelungate în cadrul Coaliției și analiza sondajelor care indicau șanse reduse pentru candidatul comun. În plus, o investigație a relevat că managerul spitalului public, Cîrstoiu, lucra și pentru clinica privată a familiei sale, o practică interzisă de lege, ceea ce a dus la retragerea sprijinului pentru candidatura sa.

Burduja, însoțit de președintele Klaus Iohannis în vizita oficială în Coreea de Sud, își continuă astfel campania cu un mesaj clar de unitate și progres pentru locuitorii Capitalei.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;