Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, respinge speculațiile despre o posibilă candidatură la președinție

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, respinge speculațiile despre o posibilă candidatură la președinție

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a negat orice zvonuri despre o posibilă candidatură la președinția României, subliniind că este concentrat pe finalizarea proiectelor în curs și nu pe o carieră politică. Într-o declarație recentă, Burduja a respins ideea de a-și propune o astfel de poziție, menționând că are planuri în sectorul privat și în educație, în cazul în care nu va mai fi activ în spațiul public.

Ministrul a abordat și subiectul unei posibile schimbări a datei alegerilor prezidențiale, care sunt programate pentru luna septembrie. Acesta a precizat că orice schimbare ar necesita o reîntrunire a coaliției guvernamentale și acordul ambilor parteneri. Sebastian Burduja a reiterat angajamentul său față de sectorul energiei și a exprimat dorința de a-și continua proiectele, atât în Parlament, cât și în afara acestuia.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;