Răzvan Lucescu conduce PAOK Salonic spre cucerirea titlului în Super Liga Greciei

Răzvan Lucescu conduce PAOK Salonic spre cucerirea titlului în Super Liga Greciei

PAOK Salonic, sub îndrumarea antrenorului Răzvan Lucescu, a triumfat în Super Liga Greciei, obținând un titlu dramatic în ultima etapă a play-off-ului. Într-un meci tensionat pe terenul rivalei Aris Salonic, PAOK a reușit să se impună cu scorul de 2-1, chiar și în condițiile în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 78, după eliminarea lui Gianni Michailidis.

Golurile decisive au fost marcate de Brandon Thomas în minutul 30 și de brazilianul Taison în minutul 62. Cu acest succes, PAOK Salonic își adjudecă al patrulea titlu din istoria sa, primul după o pauză de cinci ani, ultima oară câștigând campionatul în sezonul 2018-2019, tot sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Antrenorul român a exprimat un profund sentiment de recunoștință față de patronul Ivan Savvidis și fanii echipei, subliniind efortul colectiv și spiritul de luptă care au caracterizat parcursul echipei sale pe durata întregului sezon. Lucescu a mai câștigat un campionat în Arabia Saudită cu Al-Hilal și două Cupe ale Greciei cu PAOK.

Clasamentul final al play-off-ului Greciei îl arată pe PAOK Salonic pe prima poziție cu 80 de puncte, urmat de AEK Atena cu 78 de puncte, Olympiakos Pireu cu 74 de puncte și Panathinaikos cu 72 de puncte.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;