Supraviețuirea unei femei în fața lui Casanova Killer, criminalul în serie cu 35 de victime revendicate

Supraviețuirea unei femei în fața lui Casanova Killer, criminalul în serie cu 35 de victime revendicate

Barbara Mabee Abel a împărtășit experiența sa terifiantă de a fi răpită și sechestrată de Paul John Knowles, cunoscut ca Casanova Killer. În 1974, la vârsta de 31 de ani, Barbara a fost forțată să găsească o cale de a supraviețui după ce Knowles a intrat în casa ei din West Palm Beach, Florida, răpind-o și legând-o pe sora ei cu paralizie cerebrală.

În fața amenințării asupra fiului său, Barbara a implorat să fie luată în locul copilului, strategie care a dus la răpirea ei de către Knowles. Pe drumul spre Georgia, a fost violată într-un motel, dar a continuat să caute modalități de a-i câștiga încrederea agresorului. Într-un moment de neatenție al acestuia, Barbara a reușit să se elibereze și a alertat personalul motelului despre situația sa.

Knowles a fugit, dar a fost în cele din urmă arestat și împușcat mortal de poliție în timp ce încerca să evadeze. Criminalul în serie a fost asociat cu moartea a 18 persoane, dar el a revendicat cel puțin 35 de victime în anul 1974.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;