Edgar Ie, fostul jucător al Barcelonei, semnează cu Dinamo București pentru a evita retrogradarea

Edgar Ie, fostul jucător al Barcelonei, semnează cu Dinamo București pentru a evita retrogradarea

Dinamo București a realizat un transfer impresionant, aducându-l pe Edgar Ie, fundaș cu experiență la nivel înalt, inclusiv la clubul de top FC Barcelona. În ciuda unei scăderi semnificative a valorii sale de piață, de la 7.5 milioane de euro în iarna lui 2022 la 1.7 milioane de euro în prezent, conform transfermarkt.com, adăugarea lui Ie în echipă este văzută ca un pas major în lupta pentru supraviețuirea în Superliga.

Edgar Ie, în vârstă de 29 de ani, vine la Dinamo cu o bogată experiență acumulată la echipe renumite din Europa, precum Lille și Nantes din Franța sau Trabzonspor și Basaksehir din Turcia. De asemenea, fundașul central a fost prezent în selecțiile naționale ale Portugaliei și a participat la meciuri în competițiile Europa League și Conference League.

Ie a declarat că este foarte fericit de oportunitatea de a juca pentru Dinamo și este optimist cu privire la șansele echipei de a evita retrogradarea. "Am venit aici să dau totul și să ajut echipa", a afirmat Ie, cu ocazia semnării contractului și prezentării sale ca jucător al clubului Dinamo.

Suporterii lui Dinamo sunt, de asemenea, încântați de această mutare și așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Ie în acțiune, începând cu meciul împotriva Oțelul Galați. Această achiziție strategică ar putea fi exact ceea ce are nevoie echipa pentru a-și îmbunătăți performanțele și a se menține în prima ligă a fotbalului românesc.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;