Programul Special al Metroului din București pentru Paște și 1 Mai 2024

Programul Special al Metroului din București pentru Paște și 1 Mai 2024

În perioada sărbătorilor de Paște și a zilei de 1 Mai, Metrorex a anunțat un program special de circulație pentru trenurile de metrou din București. Călătorii vor beneficia de un serviciu extins în noaptea de Înviere, când trenurile vor circula la intervale de timp scurtate pentru a facilita deplasarea bucureștenilor în această perioadă importantă.

În noaptea de Înviere, 4/5 mai 2024, metroul va opera între orele 23:00 și 01:00 la un interval de aproximativ 10 minute. După ora 01:00 și până la 05:00 dimineața, trenurile vor circula la un interval de aproximativ 20 de minute. Această măsură vine în sprijinul celor care participă la slujbele religioase și doresc să se întoarcă acasă în condiții de siguranță și confort.

Pe parcursul zilelor libere, de la 1 la 6 mai 2024, trenurile vor urma graficele obișnuite pentru zilele de weekend și sărbători legale, asigurând astfel o circulație fluentă pe toate magistralele.

Metrorex subliniază că, pentru siguranța călătorilor, accesul în metrou cu foc deschis, cum ar fi lumânări aprinse sau candele, este strict interzis. Regula este impusă pentru a preveni orice incidente nedorite care ar putea pune în pericol siguranța pasagerilor și a personalului.

În cazul în care se vor înregistra fluxuri mai mari de călători, Metrorex este pregătit să introducă trenuri suplimentare pentru a gestiona eficient aglomerația.

Recomandăm călătorilor să urmărească anunțurile Metrorex și să planifice din timp deplasările în această perioadă aglomerată. Să aveți călătorii plăcute și sărbători fericite!

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;