Primarul comunei Păulești din Prahova, acuzat de hărțuire sexuală de o angajată

Primarul comunei Păulești din Prahova, acuzat de hărțuire sexuală de o angajată

Primarul comunei Păulești din județul Prahova, Tudor Sandu, este acuzat de hărțuire sexuală de o angajată a primăriei. Conform declarațiilor făcute de Inspectoratul de Poliție Prahova, pe data de 3 iunie, o femeie în vârstă de 35 de ani, angajată a instituției din anul 2016, a depus plângere prin intermediul unui avocat. Ea susține că a fost hărțuită de primar, un bărbat de 59 de ani, care deține funcția în cadrul aceleiași instituții publice și care candidează pentru un nou mandat în alegerile din 9 iunie, sub egida Partidului Național Liberal (PNL).

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru hărțuire sexuală și folosirea abuzivă a funcției în scop sexual. Tudor Sandu nu a oferit încă nicio declarație în legătură cu acuzațiile aduse. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile incidentului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;