Președintele Joe Biden Refuză Grațierea Fiului Său Hunter După Condamnarea pentru Deținerea Ilegală a unei Arme de Foc

Președintele Joe Biden Refuză Grațierea Fiului Său Hunter După Condamnarea pentru Deținerea Ilegală a unei Arme de Foc

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat ferm că nu va interveni în cazul legal al fiului său, Hunter Biden, prin grațiere sau comutarea pedepsei, după ce acesta a fost găsit vinovat de deținerea ilegală a unei arme de foc în timp ce consuma droguri. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă la summitul G7 din Italia.

Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, riscă teoretic până la 25 de ani de închisoare, urmând să primească sentința pe 9 octombrie. Președintele Biden a subliniat că este mândru de fiul său pentru depășirea dependenței de droguri, dar va respecta decizia juriului și nu va face uz de prerogativa sa prezidențială de a grația.

În ciuda verdictului, Președintele Biden a menționat că nu va interveni în cazul niciunui alt candidat politic, inclusiv al rivalului său republican, Donald Trump, în cazul unei condamnări pentru fraudă fiscală. Această poziție vine în contrast cu deciziile anterioare de grațiere din istoria prezidențială americană, cum ar fi achitarea lui Richard Nixon de către Gerald Ford în urma scandalului Watergate din 1974.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;