Kaizen Gaming Devine Partener Oficial al UEFA EURO 2024 și CONMEBOL Copa America 2024

Kaizen Gaming Devine Partener Oficial al UEFA EURO 2024 și CONMEBOL Copa America 2024

Kaizen Gaming, prin intermediul brandului său internațional Betano, a anunțat sponsorizarea a două dintre cele mai mari competiții de fotbal din lume, UEFA EURO 2024 și CONMEBOL Copa America 2024. Această mișcare marchează o premieră pentru industria GameTech, Betano fiind primul brand de gaming și pariuri sportive online care susține simultan ambele turnee.

Sponsorizările subliniază angajamentul companiei față de fotbal și valorile comune cu organizațiile implicate. În contextul colaborării cu UEFA și CONMEBOL, Kaizen Gaming a organizat evenimente speciale în mai multe țări, oferind fanilor și angajaților săi experiențe memorabile legate de fotbal. Evenimentele au inclus prezentarea trofeelor competițiilor în România, Portugalia, Germania, Grecia, precum și în Brazilia și alte țări sud-americane.

Sponsorizările reprezintă ultimele realizări ale Kaizen Gaming, care operează în 16 piețe și are planuri de expansiune. Betano este, de asemenea, partener al unor cluburi importante de fotbal europene și sponsorizează competiții interne din America de Sud.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;