Ion Doldurea, în ciuda controverselor, anunță candidatura pentru un nou mandat de primar al Caracalului

Ion Doldurea, în ciuda controverselor, anunță candidatura pentru un nou mandat de primar al Caracalului

Ion Doldurea, actualul primar al municipiului Caracal și tatăl patronului stației GPL din Crevedia, locul unei explozii tragice de anul trecut, și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat sub egida Partidului Social Democrat (PSD). Acest anunț vine după o perioadă de autosuspendare din funcțiile politice, o decizie pe care Doldurea a luat-o în urma incidentului menționat, care a afectat profund comunitatea locală și imaginea sa publică.

Într-o conferință de presă recentă, deputatul PSD Adrian Chesnoiu a subliniat că Doldurea nu a pierdut niciodată statutul de membru al partidului și că are "întreaga susținere" a colegilor săi din PSD, atât la nivel local, cât și național. Doldurea își motivează decizia de a candida prin dorința de a continua implementarea proiectelor majore de dezvoltare pentru Caracal, cu o finanțare europeană și națională ce depășește 100 de milioane de euro, precum și prin planuri de a propune noi proiecte în valoare de peste 70 de milioane de euro.

Primarul a insistat că, deși anterior considera mandatul său actual ca fiind ultimul, acum este hotărât să se implice în continuare în administrarea orașului pentru a duce la bun sfârșit proiectele în derulare și a răspunde astfel așteptărilor cetățenilor. Această decizie marchează o revenire în prim-planul politicii locale pentru Doldurea, care își asumă riscurile unei campanii electorale în contextul unei tragedii recente ce a implicat indirect familia sa.

Reacțiile comunității și ale electoratului față de candidatura lui Ion Doldurea vor fi esențiale în determinarea viitorului politic al Caracalului, iar următoarele luni vor arăta dacă proiectele ambițioase și sprijinul partidului vor fi suficiente pentru a-i asigura un nou mandat.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;