Incendiu de proporții la depozitul Wildberries din Sankt Petersburg: Pompierii luptă cu flăcările

Incendiu de proporții la depozitul Wildberries din Sankt Petersburg: Pompierii luptă cu flăcările

Un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit imens în Sankt Petersburg, provocând mobilizarea unui număr impresionant de pompieri și echipamente de stingere a focului. Depozitul, care aparține gigantului de retail online Wildberries, a fost cuprins de flăcări care au generat un nor dens de fum negru, vizibil de la distanțe mari.

Incidentul a fost raportat inițial în cartierul Pușkinski din Sankt Petersburg, iar forțele de intervenție s-au confruntat cu o situație critică, incendiul fiind catalogat cu gradul 5 de complexitate, cel mai grav nivel posibil. Peste 286 de pompieri și 57 de vehicule de intervenție, inclusiv elicoptere, au fost desfășurate pentru a controla situația.

Din fericire, conform declarațiilor companiei Wildberries, toți angajații depozitului au fost evacuați în timp util și nu s-au înregistrat victime. Autoritățile ruse au demarat o anchetă pentru a determina cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, care a afectat o suprafață estimată la aproximativ 70.000 de metri pătrați.

Imaginile video care au circulat pe internet au arătat magnitudinea dezastrului, cu flăcări uriașe care se ridicau spre cer, în timp ce pompierii depuneau eforturi susținute pentru a limita pagubele și a preveni răspândirea focului.

Incidentul de la depozitul Wildberries din Sankt Petersburg este un memento dureros al riscurilor pe care le implică gestionarea unor astfel de facilități mari și subliniază importanța măsurilor de siguranță și a pregătirii adecvate pentru situații de urgență.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;