Furturi și urmăriri în Arad: Tânăr fără permis prins după ce a condus beat două vehicule furate

Furturi și urmăriri în Arad: Tânăr fără permis prins după ce a condus beat două vehicule furate

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost protagonistul unor evenimente demne de un scenariu de film în Arad. În doar 48 de ore, acesta a reuşit să fure două vehicule şi să fie prins de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, fără a deţine permis de conducere.

Totul a început când reprezentanţii unei companii din Chişineu-Criş au raportat furtul unei autoutilitare direct din curtea lor. În urma investigaţiilor, poliţiştii au descoperit că tânărul nu era la prima abatere, el mai furase o maşină din judeţul Mureş cu o zi înainte. Acea maşină a fost abandonată pe marginea DN 79, după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ.

Situaţia a escaladat când poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică l-au depistat pe tânăr conducând a doua autoutilitară furată în Piaţa Drapelului din Arad. A urmat o urmărire care s-a încheiat în zona unui supermarket, unde vehiculul a fost oprit, iar tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,35 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Autorităţile l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării de măsuri preventive. Dosarul penal deschis pentru furt în scop de folosinţă, violarea sediului profesional şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere este în continuare în desfăşurare, iar cercetările sunt departe de a se fi încheiat.

Incidentul subliniază importanţa respectării legilor de circulaţie şi a măsurilor de securitate pentru prevenirea furturilor auto. Rămâi informat cu ultimele noutăţi locale urmărindu-ne pe Google News.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;