Descoperire alarmantă pe stadionul din Hunedoara: Materiale pirotehnice ascunse de suporteri

Descoperire alarmantă pe stadionul din Hunedoara: Materiale pirotehnice ascunse de suporteri

O descoperire neașteptată a avut loc pe stadionul Michael Klein din Hunedoara, unde jandarmii au găsit materiale pirotehnice ascunse ingenios de suporteri. În urma unei operațiuni atent coordonate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara, efectivele de ordine au scos la lumină baterii de artificii, petarde, fumigene și stroboscoape camuflate într-o groapă săpată strategic în sectorul peluzei gazdă. Groapa fusese acoperită cu dale pentru a nu atrage atenția.

Această acțiune survine în contextul în care pe 15 martie, liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de Bocciu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, împreună cu alți doi suporteri, într-un caz legat de folosirea ilegală a materialelor pirotehnice pe stadioane. Președintele clubului, Daniel Niculae, este de asemenea implicat în dosar, dar este cercetat în libertate.

Materialele descoperite au fost confiscate și predate poliției pentru continuarea investigațiilor. Aceste incidente subliniază preocupările de securitate legate de utilizarea ilegală a artificiilor la evenimentele sportive și riscurile asociate pentru spectatori.

Incidentul de la stadionul din Hunedoara este un avertisment serios asupra măsurilor de securitate ce trebuie întărite pentru a asigura un mediu sigur la evenimentele sportive. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să ia măsuri pentru prevenirea și combaterea acestui tip de incidente.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;