DepanareLaptop anunță rebranding și extinde gama de servicii IT

DepanareLaptop anunță rebranding și extinde gama de servicii IT

DepanareLaptop, cunoscut anterior sub numele de SC 85 FAN PREST SRL, a anunțat extinderea portofoliului său de servicii IT, oferind acum, pe lângă reparațiile de laptopuri și calculatoare, și o varietate de componente hardware și software. Noua denumire, DepanareLaptop Service & Shop, reflectă această diversificare a ofertei.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața serviciilor de IT din București, compania introduce și un serviciu de curățare profesională pentru console de jocuri, precum PS4, PS5 și XBOX, menit să prelungească durata de viață a dispozitivelor și să mențină performanța optimă.

În plus, DepanareLaptop facilitează accesul la serviciile sale prin introducerea opțiunii CLICK & COLLECT – PRELUARE LAPTOP DE LA DOMICILIU, disponibilă în București, și un serviciu similar pentru clienții din alte localități, care pot trimite echipamentele prin curier.

Compania își invită clienții să viziteze sediul din Calea Vitan, nr. 111, bl V16A, sc.1, parter, sector 3, București, unde pot beneficia de serviciile extinse. Mai multe informații și programări sunt disponibile prin contactarea companiei telefonic sau prin email, precum și pe website-ul oficial.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;