Bucureștiul în haos: Cătălin Cîrstoiu critică gestionarea crizei provocate de vijelii

Bucureștiul în haos: Cătălin Cîrstoiu critică gestionarea crizei provocate de vijelii

București, orașul în care "orice pală de vânt dă peste cap totul și aduce haosul", se confruntă cu o criză generată de condițiile meteorologice extreme. Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a adresat critici dure administrației locale conduse de Nicușor Dan, acuzând-o de indolență și lipsă de eficiență în contextul vijeliilor care au lovit orașul.

Conform declarațiilor lui Cîrstoiu, măsurile de precauție, precum toaletarea arborilor și îndepărtarea copacilor uscați, nu au fost autorizate la timp, punând în pericol siguranța cetățenilor. Mai mult, reabilitarea clădirilor degradate pare să fie ignorată, sporind riscul de accidente în cazul unor astfel de fenomene meteo.

În timp ce Bucureștiul este zguduit de vijelii puternice, cu rafale de vânt ce depășesc 80-85 km/h și chiar 120 km/h în zonele montane, pompierii intervin pentru a degaja copacii căzuți pe liniile de tramvai, pe carosabil sau peste autoturisme.

Cîrstoiu își exprimă îngrijorarea pe rețelele sociale, subliniind necesitatea unei administrații locale care să fie "prezentă pretutindeni". El își manifestă angajamentul de a lupta pentru a reda speranța bucureștenilor că pot trăi într-o capitală europeană sigură și bine gestionată.

În acest context, cetățenii sunt îndemnați să urmărească recomandările autorităților și să fie precauți în condițiile meteo nefavorabile. De asemenea, este esențială implicarea autorităților locale în prevenirea și gestionarea efectelor vijeliilor pentru a asigura siguranța și bunăstarea locuitorilor Capitalei.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;