Alertă în Vrancea: Copil de 10 ani dispărut, comunitatea mobilizată pentru căutări

Alertă în Vrancea: Copil de 10 ani dispărut, comunitatea mobilizată pentru căutări

Autoritățile din județul Vrancea sunt în alertă după dispariția unui copil de 10 ani, Andrei Cilibiu, din satul Pădureni, comuna Jariştea. Incidentul a avut loc vineri, iar poliția a lansat un apel către populație pentru a contribui la găsirea minorului.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, Andrei a fost văzut ultima dată în jurul orei 13.00, când a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Semnalmentele băiatului sunt esențiale pentru identificarea lui: înălțime de 1,30 m, greutate de aproximativ 40 kg, ochi căprui și păr șaten. La momentul dispariției, Andrei era îmbrăcat cu o geacă verde închis, pantaloni de trening negri și adidași albi.

Cetățenii sunt îndemnați să fie vigilenti și să raporteze orice informație care ar putea ajuta la localizarea copilului. În cazul în care cineva are detalii relevante, este crucial să contacteze imediat autoritățile apelând numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Comunitatea locală și autoritățile sunt mobilizate în căutările intensive pentru a-l găsi pe Andrei cât mai repede posibil. Fiecare moment este prețios în astfel de situații, iar cooperarea publicului poate face diferența în reușita misiunii de căutare și salvare.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;