Alertă în Constanța: Comunitatea se mobilizează pentru găsirea unui copil dispărut

Alertă în Constanța: Comunitatea se mobilizează pentru găsirea unui copil dispărut

Comunitatea din Constanța este în alertă după dispariția unui băiat de 8 ani, Iusein Șancal, care a fost văzut ultima dată sâmbătă seară. Poliția și familia minorului fac apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea duce la găsirea lui.

Dispariția a fost semnalată poliției sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 13:30, iar de atunci, eforturile de căutare sunt în desfășurare. Iusein Șancal este descris ca având o înălțime de 1,40 m, greutatea de 40 de kilograme, ochi căprui și păr șaten. În momentul plecării de acasă, copilul era îmbrăcat cu o geacă și o bluză de culoare albastră, pantaloni de trening negri și bocanci negri.

Autoritățile încurajează pe oricine are informații să nu ezite să contacteze numărul de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța la numărul de telefon 0241.611.364. Oricare detaliu, chiar și cel mai mic, poate fi crucial în găsirea copilului și în aducerea lui în siguranță acasă.

Apelul la solidaritatea comunității este vital în situații de acest gen, iar răspândirea informațiilor despre semnalmentele și îmbrăcămintea copilului poate ajuta în procesul de căutare. Familia lui Iusein este îngrijorată și așteaptă cu speranță orice vești despre locul unde s-ar putea afla fiul lor.

Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu maximă seriozitate și promptitudine, iar implicarea comunității poate face diferența în reușita misiunii de căutare și salvare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;