Alertă în București: Grenadă găsită la poarta vedetei Andreea Tonciu

Alertă în București: Grenadă găsită la poarta vedetei Andreea Tonciu

O grenadă a fost descoperită la poarta casei vedetei Andreea Tonciu, situată în Sectorul 3 al Capitalei, eveniment care a declanșat o intervenție rapidă a autorităților și evacuarea preventivă a unei școli aflate în proximitate. Incidentul a avut loc în seara precedentă, când fiica mai mică a Andreei Tonciu a găsit grenada atașată de clanța porții și, crezând că este o jucărie, a aruncat-o în stradă. Tatăl vedetei a sesizat pericolul a doua zi dimineață și a alertat poliția.

Forțele de ordine, inclusiv echipa de geniști, au securizat zona și au confirmat că grenada nu conținea explozibil, fapt ce a eliminat riscul unei explozii. După verificările inițiale, copiii evacuați din școală au fost lăsați să se întoarcă la cursuri. Între timp, ancheta este în curs pentru a identifica persoanele responsabile de plasarea dispozitivului la poarta vedetei și pentru a determina motivele din spatele acestui act.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins două mașini care au parcat în fața locuinței în seara incidentului, iar polițiștii analizează acum aceste înregistrări pentru a reconstitui evenimentele și a identifica suspecții.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;