Accident grav pe DN 2B: Cisternă cu benzină și autoturism în flăcări, un șofer decedat

Accident grav pe DN 2B: Cisternă cu benzină și autoturism în flăcări, un șofer decedat

Un grav accident rutier a avut loc pe DN 2B, în apropiere de Brăila, miercuri, în urma căruia o cisternă încărcată cu benzină și un autoturism s-au ciocnit și au luat foc. Impactul a avut loc între localitățile Lacu-Sărat și Silistraru, ceea ce a dus la blocarea totală a traficului în zonă.

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a comunicat că accidentul s-a produs în urma unei depășiri nesăbuite, iar șoferul autoturismului a fost găsit carbonizat în urma coliziunii. Șoferul cisternei a supraviețuit și a fost transportat la spital, fiind conștient la momentul intervenției echipajelor de salvare.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje ISU din Brăila și Galați, inclusiv autospeciale cu apă și spumă, ambulanțe SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță. Autoritățile au deviat traficul pentru a permite intervenția salvatorilor și au emis un mesaj RO-ALERT pentru a avertiza populația din apropiere cu privire la degajările mari de fum.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului, iar ancheta este în curs pentru a determina circumstanțele exacte ale evenimentului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;