A Decedat Costel Corduneanu, Fost Campion la Lupte și Lider al Clanului Corduneanu din Iași

A Decedat Costel Corduneanu, Fost Campion la Lupte și Lider al Clanului Corduneanu din Iași

Lumea sportului și cea a interlopilor din România sunt în doliu după anunțul trecerii în neființă a lui Costel Corduneanu, cunoscut atât pentru performanțele sale în lupte libere, cât și pentru conducerea unuia dintre cele mai temute clanuri interlope din Iași.

Costel Corduneanu, supranumit și „Ștefan cel Mare al Moldovei”, a fost un fost sportiv de performanță, reușind să cucerească titlul de Campion Mondial la cadeți și să obțină titlul de Vicecampion European. De asemenea, a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Barcelona 1992 și Atlanta 1996, unde a ocupat locuri de cinste.

Viața lui Costel Corduneanu a luat o întorsătură neașteptată după ce a părăsit lumea sportului, devenind cunoscut ca liderul clanului Corduneanu din Iași. În ciuda trecutului său controversat, decesul său a generat o undă de șoc în comunitate, multe mesaje de condoleanțe venind din partea celor apropiați, dar și din lumea interlopă.

În ultima perioadă, Corduneanu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiind operat la inimă într-un spital din Târgu Mureș. Din păcate, după o luptă grea cu boala și o intervenție chirurgicală dificilă, a suferit o hemoragie internă ce i-a adus sfârșitul.

Federația Română de Lupte a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul pentru dispariția celui care a fost un ambasador al luptelor libere românești. Comunitatea sportivă și cea din Iași sunt în doliu, și se pregătesc pentru ceremonia de înmormântare, unde sunt așteptați să participe numeroși apropiați și cunoscuți.

Costel Corduneanu va rămâne în amintirea multora ca un luptător în adevăratul sens al cuvântului, atât în arenă, cât și în fața provocărilor vieții. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;