Vladimir Putin dezvăluie nemulțumirea față de stilul interviului cu Tucker Carlson

Vladimir Putin dezvăluie nemulțumirea față de stilul interviului cu Tucker Carlson

Președintele rus Vladimir Putin a exprimat o nemulțumire surprinzătoare față de interviul pe care i l-a acordat jurnalistului american Tucker Carlson, cunoscut pentru abordarea sa conservatoare și directă. În cadrul unui dialog cu Pavel Zarubin, prezentator al televiziunii ruse, Putin a mărturisit că se aștepta la un schimb mai aprins de replici și la întrebări mai incisive din partea lui Carlson.

Interviul, care a avut loc la Moscova și a fost difuzat săptămâna trecută, a fost primul acordat de Putin unui jurnalist american de la începutul conflictului din Ucraina. Deși a recunoscut că apreciază rolul de intermediar jucat de Carlson, Putin a declarat: „Sincer, nu am obținut satisfacție deplină din acest interviu”. Acesta a adăugat că era pregătit și chiar dorea să fie provocat pentru a putea răspunde în același stil.

Kremlinul a explicat că interviul a fost acceptat datorită perspectivei diferite pe care Carlson o aduce în raportarea conflictului din Ucraina, în contrast cu ceea ce consideră a fi o abordare „unilaterală” din partea multor instituții de presă occidentale. Deși Putin a lăudat „răbdarea” jurnalistului, a fost evident că așteptările sale nu au fost pe deplin îndeplinite.

Într-o altă parte a interviului cu Zarubin, Putin a comentat și despre preferințele sale în ceea ce privește liderii americani, exprimându-și preferința pentru Joe Biden în comparație cu Donald Trump, datorită experienței și predictibilității sale. Totuși, a subliniat că este dispus să lucreze cu orice președinte în care poporul american are încredere.

Această dezvăluire a nemulțumirilor lui Putin față de interviul cu Carlson adaugă un nou strat la complexitatea relațiilor internaționale și la modul în care liderii mondiali își gestionează aparițiile în mass-media.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;