Vacanță de coșmar pentru doi pensionari români în Veneția din cauza unei taxe neașteptate

Vacanță de coșmar pentru doi pensionari români în Veneția din cauza unei taxe neașteptate

O vacanță în Veneția s-a transformat într-un coșmar pentru doi pensionari români, în vârstă de 70 de ani, după ce au fost surprinși de o taxă neașteptată la un hotel de cinci stele. Deși au plătit integral sejurul înainte de plecare, la check-in li s-a solicitat o taxă suplimentară de 90 de euro, cu promisiunea că aceasta le va fi returnată la finalul sejurului.

Cei doi pensionari, originari din Constanța, au achitat taxa, sperând că își vor recupera banii. Însă, la trei luni de la întoarcerea din vacanță, suma nu le-a fost încă restituită, deși au contactat agenția de turism și au primit asigurări că vor primi banii înapoi în termen de două săptămâni.

În contextul acestui incident, este de menționat că Veneția a introdus recent o taxă de 5 euro pentru turiștii de o zi, aplicabilă de la sfârșitul lunii aprilie, în încercarea de a reduce turismul de masă și a controla numărul mare de vizitatori. Turiștii sunt obligați să achiziționeze un tichet online sub forma unui cod QR, care trebuie prezentat la principalele puncte de intrare în oraș.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;