Tragedie în Polonia: 17 persoane rănite după ce o mașină a intrat în mulțime

Tragedie în Polonia: 17 persoane rănite după ce o mașină a intrat în mulțime

Tragedia a lovit orașul Szczecin din Polonia, unde un incident îngrozitor a avut loc pe o trecere de pietoni aglomerată. O mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani, a pătruns necontrolat printre pietoni, rănind cel puțin 17 persoane, inclusiv trei minori. Două dintre victime sunt în stare critică, conform declarațiilor prefectului regional Adam Rudawski.

Evenimentul a avut loc în centrul orașului Szczecin, iar după impact, șoferul a încercat să scape, provocând daune suplimentare prin coliziunea cu alte patru vehicule. Fuga sa a fost însă de scurtă durată, autoritățile reușind să-l aresteze la scurt timp după incident.

Detaliile sunt încă în curs de investigare și se așteaptă noi informații cu privire la circumstanțele care au dus la acest deznodământ tragic. Comunitatea locală și națională este în stare de șoc, iar simpatia și gândurile tuturor se îndreaptă către victimele și familiile afectate de acest accident.

Pe măsură ce ancheta avansează, autoritățile vor oferi actualizări și clarificări. Între timp, se recomandă prudență sporită în trafic și respectarea regulilor de circulație pentru prevenirea unor astfel de evenimente nefericite.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;