Tragedie în lumea tenisului: Aryna Sabalenka și lumea sportului în doliu după decesul lui Konstantin Koltsov

Tragedie în lumea tenisului: Aryna Sabalenka și lumea sportului în doliu după decesul lui Konstantin Koltsov

Lumea tenisului și a hocheiului este în stare de șoc după vestea neașteptată a decesului lui Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka și fost hocheist de renume. Tragedia a avut loc în Miami, unde Koltsov a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel la vârsta de doar 42 de ani.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, se presupune că un accident vascular cerebral (AVC) cauzat de un cheag de sânge care s-a desprins și a blocat un vas de sânge din creier ar fi fost cauza morții. Tragicul eveniment vine într-un moment în care Aryna Sabalenka, numărul doi mondial în tenisul feminin, trece prin momente extrem de dificile, ea pierzându-și tatăl, de asemenea fost hocheist, în 2019.

Sabalenka, care a câștigat recent al doilea titlu de Grand Slam la Australian Open, își îndeplinea promisiunea făcută tatălui său de a câștiga cel puțin două turnee majore înainte de a împlini 26 de ani. În ciuda succeselor profesionale, sportiva se confruntă acum cu o nouă pierdere imensă în viața personală.

Konstantin Koltsov, cunoscut pentru viteza sa pe gheață, a avut o carieră ilustră în hochei, jucând pentru echipa națională a Belarusului la Jocurile Olimpice și în Liga Națională de Hochei pentru Pittsburgh Penguins. Recent, s-a întors la clubul Salavat Yulaev ca antrenor secund.

În paralel, turneul de la Miami Open continuă, unde Simona Halep, o altă figură marcantă a tenisului feminin, revine pe teren după o absență de un an și jumătate, urmând să joace împotriva Paulei Badosa. Meciul este transmis în direct pe Digi Sport, iar fanii tenisului sunt cu ochii pe revenirea româncei, dublă campioană de Grand Slam, care se întoarce pe teren după o suspendare redusă pentru dopaj.

În aceste momente de durere, comunitatea sportivă își îndreaptă gândurile către Aryna Sabalenka și familia lui Konstantin Koltsov, transmițându-le condoleanțe și suport.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;