Thomas Johansson, Fost Antrenor al Soranei Cîrstea, Preia Pregătirea Tenismanului Kei Nishikori

Thomas Johansson, Fost Antrenor al Soranei Cîrstea, Preia Pregătirea Tenismanului Kei Nishikori

Într-o mișcare surprinzătoare pe scena tenisului mondial, fostul antrenor al Soranei Cîrstea, Thomas Johansson, a anunțat recent că va prelua pregătirea lui Kei Nishikori, un veteran al sportului și fost finalist de Grand Slam. Această schimbare vine după ce colaborarea dintre Johansson și Cîrstea a ajuns la final, urmare a unor rezultate sub așteptări la Australian Open din acest an.

Thomas Johansson, cunoscut pentru triumful său la Australian Open în calitate de jucător în 2002, a dezvăluit pe contul său de Instagram entuziasmul de a lucra cu Nishikori, exprimându-și speranța într-o revenire triumfală a acestuia în circuitul ATP. Kei Nishikori, în vârstă de 34 de ani, a avut de luptat cu multiple accidentări în ultimii ani, inclusiv o operație la șold și o accidentare la genunchi, care i-au împiedicat performanța la nivelul așteptat.

Cu o carieră impresionantă, Nishikori a ocupat poziția a patra în clasamentul ATP și a acumulat peste 25 de milioane de dolari din premiile în bani. Cel mai notabil succes al său în turneele de Grand Slam a fost finala de la US Open din 2014, unde a fost învins de Marin Cilic, dar nu înainte de a-l elimina pe Novak Djokovic în semifinale.

Cu 12 titluri ATP în palmares și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2016, Nishikori și noua sa echipă de antrenori, condusă de Johansson, promit o colaborare interesantă și potențial plină de succes în sezonul 2024.

Fanii tenisului sunt cu ochii pe această nouă alianță și așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Johansson poate aduce schimbarea necesară pentru a repune pe Nishikori pe harta tenisului de top.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;